webshop
Producten
Tijdens mijn behandelingen werk ik met het Zwitserse merk Declaré.

Declaré betekent schoonheid voor de gevoelige huid. De gevoelige huid is teer. De huid is dunner en fijner van structuur dan de normale huid. De gevoelige huid reageert eerder en intensiever op invloeden van buitenaf en van binnenuit. De zichtbare reacties lopen uiteen van roodheid, irritaties, jeuk, vlekken, een schilferig oppervlak, een vale teint tot vroegtijdige veroudering van de huid.

Declaré is gespecialiseerd in deze gevoelige huid. Er is een volledig scala aan producten ontwikkeld. Zo is er voor iedere specifieke behoefte een passend product. Want ook de gevoelige huid kent verschillende huidtypen die hun eigen verzorgingsbehoefte hebben. Resultaat is een bijzondere lijn van kwalitatief hoogwaardige verzorgingsproducten voor gezicht en lichaam. Met nadruk op een optimale werkzaamheid en verdraagzaamheid. Declaré zet zich in voor puurheid, eerlijkheid en transparantie in de hele lijn van producten.

Make-up gebruik ik van het Italiaanse merk Karaja. De producten van Karaja wisselen per seizoen en kunnen elk op hun eigen manier een persoonlijkheid onderstrepen. Voor elk type huid is een geschikt Karaja-product te vinden.

Uiteraard zijn zowel de producten van Declaré als Karaja dierproefvrij.

"Declaré, optimale verdraagzaamheid voor elk huidtype."


Aanbieding
Vraag de nieuwe nieuwsbrief aan via het contactformulier.

lees meer
Producten

lees meer
Astelie is lid van de ANBOS
Facebook
Sitemap | Disclaimer Realisatie: Realityweb