webshop
Wellness

Ontspanningsmassage  
In deze tijd van haast en stress lopen we regelmatig onszelf voorbij. Dit kan zich uiten door verkrampte, pijnlijke spieren en vermoeidheid. Door een ontspanningsmassage komen lichaam en geest helemaal tot rust. Uiteraard is een massage ook heerlijk zonder directe klachten!  
   
Rug-nek-schouder massage 25 min.
Lichaamsmassage 55 min.
€ 24,50
€ 46,00
   
Hot Stone massage
De Hot Stone massage wordt gegeven met door de natuur afgeronde basaltstenen welke verwarmd worden tot ong. 45 graden. De warmte dringt door in de spieren en verlicht spanningen terwijl koude stenen ontstekingen verminderen en zwellingen tegengaan. Hot Stone massage zorgt voor een diepe ontspanning en ontgiftiging, stimuleert de orgaanfuncties en activeert het zelfherstellend vermogen van het lichaam.

Hot Stone massage is met name geschikt bij:
  • Spanningen
  • Stress
  • Spierproblemen
  • Fibromyalgie
  • Gewrichtsproblemen zoals reuma en artrose (mits niet ontstoken)
  • Spijsverteringsproblemen
  • Slechte doorbloeding
En uiteraard voor iedereen die heerlijk wil genieten van een massage met Hot Stones!

Bij twijfel van bovenstaande aandoeningen, altijd een arts raadplegen!
 
   
Hot Stone massage 30 min.
Hot Stone massage 60 min.
€ 32,50
€ 55,00
   
Wellness Relax Behandeling
De Wellness Relax Behandeling bestaat uit een compleet programma op basis van klei en aromatische olieŽn. Het is een hydraterende, regenererende behandeling die tevens de stofwisseling stimuleert. Tijdens deze lichaamsbehandeling wordt u intensief gereinigd en gescrubd waarna een mineralpakking wordt aangebracht. Na het verwijderen van de pakking krijgt u een ontspannende massage. Deze heerlijk geurende en ontspannende behandeling zorgt voor een zachte en intensief verzorgde huid van bijvoorbeeld rug, benen of armen.
 
   
Wellness Relax Behandeling 45 min. € 42,50
   
Reiki
Reiki is een methode om het zelfgenezende vermogen van de mens te activeren. Reiki is een Japans woord dat als “universele levensenergie” vertaald kan worden. Genezen door energie-overbrenging is zo oud als de mensheid. Een Reiki behandeling heeft een positief effect, zowel fysiek, emotioneel, als mentaal en spiritueel.
 
   
Reiki behandeling € 35,00

Terug

Aanbieding
Vraag de nieuwe nieuwsbrief aan via het contactformulier.

lees meer
Producten

lees meer
Astelie is lid van de ANBOS
Facebook
Sitemap | Disclaimer Realisatie: Realityweb